Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 разлики 2/3 - 4/5 врати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 разлики 2/3 - 4/5 врати

Здравейте,
    отскоро се замислям за смяна и мисля да си вземам 147, обаче ме интересува има ли разлика в мястото за този който седи отзад при 2/3 и 4/5 врати.По каталозите ги дават с еднаква дължина и двете версии, ама не им вярвам много много.
    Поздрави!

(не исках да пускам тема за това, но от 2 дена се ровя в форума и не можах да намеря нищо)
    Alfa romeo 156 2.4JTD 140HP

Несъм срванявал но мястото от зад при 5 врати е за елеганта палава италиянка
    Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
    0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Първоначално публикувано от gecatax Покажи съобщение
      Здравейте,
      отскоро се замислям за смяна и мисля да си вземам 147, обаче ме интересува има ли разлика в мястото за този който седи отзад при 2/3 и 4/5 врати.По каталозите ги дават с еднаква дължина и двете версии, ама не им вярвам много много.
      Поздрави!

(не исках да пускам тема за това, но от 2 дена се ровя в форума и не можах да намеря нищо)
      Едва ли, единствения плюс на 2/3 врати е че има по-малко неща за разваляне и по-трудно може ти избяга мадамата.При едно и също качество ако цената е осезателно по-ниска вземай,особено ако предимно ти се возиш.Иначе предпочитам 4/5.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Абе возя се аз и приятелката ми, тук там и някой да седне отзад.А ако отзад седне елегантна палава италианка, мойта елегантна палава приятелка ще ме бие.
        Понеже ми е рано за деца, искам нещо малко засега.Една 147 1.9jtd ми стига.Мислех за 1.6TS ама по-добре да изчакам 2-3 месеца да събера някой лев отколкото да вземам 1.6.
        Поздрави!
        Alfa romeo 156 2.4JTD 140HP

Comment

Бе то е добре 3-врати и за деца няма как да напуснат колата пък на приятелката няма да и казваш за италианката
          Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
          0w40 Shell Helix Ultra

Comment

Първоначално публикувано от gecatax Покажи съобщение
            Абе возя се аз и приятелката ми, тук там и някой да седне отзад.А ако отзад седне елегантна палава италианка, мойта елегантна палава приятелка ще ме бие.
            Понеже ми е рано за деца, искам нещо малко засега.Една 147 1.9jtd ми стига.Мислех за 1.6TS ама по-добре да изчакам 2-3 месеца да събера някой лев отколкото да вземам 1.6.
            Поздрави!
            А кои ще е ТС по добре 1.8 поне, те май направо 2.0 имат, ма не съм сигурен.Дизела поне чипче може тука няма смисъл за 8-10 коня може би.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
            X